Guidet tur med Stella Polaris

Postet Tuesday 16 April 2019 - 14:00:41 | av Heidi

Midnattsol Velforening inviterer til en guidet tur med
Stella Polaris (regional turoperatør) onsdag 22. mai kl. 18.00.
Vi møtes ved grillhytta i Løpsmarka og går til Ausvika. Stella Polaris forteller bl.a. om de mange vikingegravene på turen og historier fra norsia. Fra Ausvika blir vi kjørt i buss tilbake til Løpsmarka, hvor vi avslutter i grillhytta med lokal historiefortellinger og gratis grillmat. Turen er gratis for deg, velforeningen sponser din billett. Meld deg på med navn og antall, via mail til frank.62johansen@gmail.com.
Vi setter strek ved 30 stk. påmeldte. Allerede flere som har meldt seg på via Facebook, vi teller opp etterhvert og gir tilbakemelding. Hjertelig velkommen!

Du må være logget inn for å poste kommentarer på siden her - venligst logg inn, eller om du ikke er registrert, klikk her til innmelding