1. søndag i advent

Postet Sunday 02 December 2018 - 22:00:37 | av Heidi

Fantastisk oppmøte på årets tenning av julegrana og åpning av julestien! Ca. 300 store og små hadde funnet veien til arrangementet til velforeningen, og selv om snøen uteble, ble det en stemningsfull og trivelig kveld for de fremmøtte. Bertnes Brass stilte tradisjonen tro opp
- i år med hele 14 musikere, som fremførte den ene nydelige julesangen etter den andre. I vaffelbua sto 7.trinnet ved Løpsmark skole for salg av deilige kaker og drikke. Juletreet ble tent, så kom de røde stjernene i stjernetoppen på - og til slutt ble julestien åpnet. Det så ut som de aller fleste ville gå stien, for der var det trangt om plassen. Så kom høydepunktet for de minste: julenissens ankomst - eller julenissene, for det kom hele tre stykker - til barnas store begeistring. Konferansier Frank-Johnny Johansen hadde i forkant for de aller fleste ungene til å rope på nissen. I år ble det delt ut julestrømper til alle de små og litt større barna.
Velforeninga takker alle som har bidratt til arrangementet, både i forkant og på denne trivelige søndagen. Så får vi håpe at julestien får være i fred for hærverk i år, og heller være til glede for alle i Løpsmarka og omegn i ukene som kommer. En god førjulstid ønskes alle!

(Fotos: Frank-Johnny Johansen)

Tilbake til kategori sammendrag   Nyhetssak